BIRD Academy – Iskoristite puni potencijal podataka uz inovativne edukacije!

Novosti

BIRD Academy – Iskoristite puni potencijal podataka uz inovativne edukacije!

Što je BIRD Academy?

Podaci su postali „crno zlato“ suvremenog poslovanja. Tvrtke koje koriste informacije dobivene analizom podataka su efikasnije, imaju manje poslovne troškove, brže razvijaju nove proizvode i usluge i imaju zadovoljnije klijente. Vještine upravljanja, analize i prezentacije podataka su postale neophodne za svakog zaposlenika u digitalnom dobu, gdje se količina podataka i odgovori na poslovna pitanja povećavaju. Stoga je potrebno kontinuirano ulagati u inovativna rješenja i edukacije kako bi išli u korak sa sve većim poslovnim potrebama.

BIRD Academy kroz moderan edukacijski centar pruža inovativne online i offline edukacije koje će omogučiti Vašim zaposlenicima pristup znanjima i vještinama korištenja podataka u poslovanju, kako bi dobili poslovnu informaciju koja je potrebna za donošenje kvalitetnih i pravovremenih odluka. Edukacije unutar BIRD Academy drže certificirani konzultanti s višegodišnjim iskustvom na analitičkim projektima u različitim industrijama.

Kome su BIRD Academy edukacije namijenjene?

BIRD Academy edukacije su namijenjene zaposlenicima na svim razinama tvrtke koje žele iskoristiti puni potencijal podataka koristeći tehnike prikupljanja, analize i prezentacije podataka kroz suvremene tehnologije. BIRD Academy edukacije omogućuju Vašim zaposlenicima stjecanje tehničkih i poslovnih znanja modernih analitičkih platformi kroz stvarne studije slučaja.

Koja su područja edukacija?

  • Analiza i vizualizacija podataka – omogućuje korisniku izvještaja pregled najvažnijih indikatora poslovanja (KPI) kroz pregledno grafičko sučelje i olaškava mu proces pronalska informacije potrebne za donošenje odluke.
  • Upravljanje i priprema podataka – proces koji zahtjeva 70-80% vremena u cjelokupnom procesu u obradi i analizi podataka, stoga je neophodno steci znanja i najbolje prakse kako bi se analiza podataka temeljila na kvalitetnim i pravovremenim podacima.
  • Big Data – količina podataka u digitalnom dobu se konstantno povećava i potrebno je posjedovati vještine koje omogućuju Vašim zaposlenicima da upravljaju velikom količinom podataka koristeći Big Data analitičke sustave.
  • Data Science – obuhvaća pojmove i alate koji ce vam trebati kroz cjelokupni Data Science proces, od postavljanja pravih vrsta pitanja do zaključaka i objavljivanja rezultata kroz suvremene analitičke platforme.
  • Metodologije poslovnog izvještavanja – Uvodite sustav za poslovno izvještavanje? Želite steći znanje o najboljim praksama i trendovima? Metodologije poslovnog izvještavanja Poslovne inteligencije Vam omogućavaju da u najkraćem vremenu budete spremni za implementaciju izvještajnog sustava prema najboljim industrijskim praksama.
  • Bootcamp – Bootcamp edukacije su kombinacije edukacija iz više analitičkih područja koje osposobljavaju Vaše zaposlenike za različite analitičke zadatke.

Tehnologije u kojima radimo edukacije su svjetski poznati dobavljači analitičkih platformi poput IBM, Informatica, Microsoft, Tableau Software, Cloudera, KNIME.

Kako se prijaviti na BIRD Academy edukacije?

Posjetite BIRD Academy web stranicu na kojoj se nalazi katalog edukacija. Odaberite edukaciju po želji i termin koji vama odgovara i javimo Vam se s povratnom informacijom.

 

Želite edukaciju za specifično područje, a niste je pronašli u našem katalogu? Javite nam se na birdacademy@inteligencija.com sa svojim prijedlozima!

Preuzmite BIRD Academy brošuru!