Misija

slika

Autori ovih skromnih i nadasve nekomercijalnih stranica su u svom svakodnevnom radu uvidjeli da postoji velik interes proizvođača hardvera i softvera da na hrvatskom tržištu ponude potencijalnim kupcima i korisnicima svoje proizvode i alate. Također je zamjetna činjenica da podaci o dosadašnjim aktivnostima pojedinih poduzeća koje imaju kreirane i implementirane sustave za potporu odlučivanju vrlo često nisu dostupni široj javnosti. Isto tako, nivo postojećeg znanja u javnosti o području Business Intelligence-a je prilično skroman, te smatramo da neke opće informacije o tome trebaju biti javno dostupne.

Naša je želja da na ovom site-u budu ukratko predstavljene sve značajnije aktivnosti u Hrvata na ovom području, barem dok se tržište ne ustali. Isto tako, smatramo da bi bilo korisno da nekolicina ljudi koji se ovime bave profesionalno razmjenjuju iskustva iz dosadašnjih projekata kako bi nam svima ubuduće bilo lakše…

Iz tog razloga molimo sve koji imaju nešto za dodati ovome što već postoji na ovom site-u, bilo kao ponuđači opreme, programskih proizvoda i stručnih konzultantskih usluga (adrese, novi proizvodi, konferencije, prezentacije) ili kao korisnici koji imaju iskustva s nekim od spomenutih ili nespomenutih proizvođača ili metodologija, da nam se jave i podijele svoja iskustva s nama i svima koji ove stranice čitaju. Mi ćemo se truditi u okviru mogućnosti ovaj site održavati svježim i s dovoljno novih korisnih informacija za sve zainteresirane. Također, zbog ograničenosti naših resursa ovdje vjerojatno nećete naći baš sve što vas zanima, pa tko želi, može potražiti više informacija na nekom od svjetskih portala među našim linkovima. Neke stvari na ovom site-u su podložne našoj subjektivnoj interpretaciji, što uključuje i mogućnost pogreške. No hard feelings…

Skladistenje.com je nekomercijalni autorski projekt – to znači da nitko od autora bilo kakvog sadržaja na skladistenje.com ne prima nikakvu materijalnu naknadu za svoj rad. S druge strane, autori su vlasnici svih autorskih i intelektualnih prava vezanih uz tekstove i ostale sadržaje koji su ovdje objavljeni. To znači da nam svaki autor (ili osoba koja daje interview) prije konačne objave sadržaja kojem je autor daje dozvolu da taj sadržaj objavimo.Skladistenje.com ne objavljuje nikakav sadržaj (osim citata tjedna) bez eksplicitne dozvole autora. Ako nam se nešto čini zanimljivo, a postoji na webu, stavimo link, to je jednostavnije, a jednako funkcionalno.

Također, nakon objavljivanja na skladistenje.com svako korištenje i kopiranje objavljenog sadržaja u komercijalne, autorske ili akademske svrhe bez eksplicitne dozvole autora predstavlja povredu autorskih prava i jednostavnije rečeno – nije dozvoljeno.

Drugim riječima – ukoliko sadržaj objavljen na skladistenje.com ne namjeravate koristiti da bi objavljivanjem istoga u komercijalnim medijima nešto zaradili, ili ako ga ne namjeravate staviti u znanstveni rad kao svoj vlastiti tekst bez navođenja izvornika – slobodno pitajte i tražite autorizaciju, nema razloga da je ne dobijete.