Tableau User Group III – kako vizualizirati podatke u dva sata?

Novosti

Tableau User Group III – kako vizualizirati podatke u dva sata?

Vizualizacija podataka je najkreativniji dio procesa u tematici podataka (prikupljanje  – transformacija – analiza i vizualizacija podataka), ali u velikim broju slučajeva se krivo koristi. Za nekoga dobro, za nekoga loše, Tableau Software je odrastao kao znanstveni projekt i prati znanstvenu paradigmu vizualizacije podataka te je mala vjerojatnost da ćete koristiti krivu vizualizaciju za prikaz podataka.

S obzirom da je analiza i vizualizacija podataka sve više popularnija, alati za analizu i vizualizaciju podataka moraju biti: brzi, orijentirani na krajnje korisnike i ugodni oku . Tableau Software je jedan od takvih alata i lider je na tržištu alata za analizu i vizualizaciju alata.

U sklopu 3. sastanaka Tableau User Group, imati ćemo dvosatnu radionicu u kojoj ćemo proći elemente vizualizacije i analize podataka. Radionica je namijenjena svim zainteresiranima koji imaju male ili velike podatke koje bi htjeli prikazati i analizirati bez korištenja naprednih tehnika.

U sklopu radionice na vlastitom laptopu možete koristiti Tableau Destkop kojeg možete skinuti kao besplatnu verziju za 14 dana ili Tableau Public koja je lightweight verzija Tableau Desktopa koja je besplatna za sve korisnike. Setovi podataka koje ćemo koristiti na radionici će podijeljeni na dan radionice.

Prijave se vrše preko Eventbrite sustava, a broj polaznika je ograničen na 40.

Mislite da nešto može vizualizirati u dva sata?

Pogledajte donje vizualizacije podataka 🙂